kosmetisk-tandbehandling

Kosmetisk tandlæge

Kosmetisk tandpleje er behandlinger, hvis mål er at give tænderne et mere æstetisk udseende, uden der er tale om en egentlig tand- eller tandkødssygdom.

Det er et område vi her på klinikken tager seriøst, da vi ved at tændernes udseende kan være et følsomt og centralt emne for mange menneskers velvære.

Behandlingsbehovet er helt individuelt, og der findes ingen facitliste for, hvordan tænder bør se ud. Det vigtigste er, at man selv er tilfreds med sine tænders udseende.

Vi tilbyder grundig vejledning og rådgivning i forhold til behandlingsmuligheder og fordele/risici ved de forskellige behandlingsmetoder, således at individuelle ønsker bedst muligt imødekommes.

De 3 mest almindelige problemstillinger er:

Misfarvede tænder

Misfarvninger kan opstå pga. farvestoffer i fødevarer eller tobak, ved rodbehandlede tænder, gamle plastfyldninger, gennemskin fra sølv-amalgam-fyldninger eller som medfødte emaljedefekter.
Læs mere om tandblegning her

Knækkede tænder

Manglende flager, hjørner eller større dele af kronen. Dette problem opstår typisk, som følge af en ulykke.
Læs mere om behandling med plast her

Store mellemrum og uregelmæssig form eller størrelse af tænderne

Variationer af tandsættet kan være et charmerende kendetegn, men det kan også være til personlig gene. Derfor er det godt at vide, at dette kan udbedres uden at gennemgå et større indgreb.

Læs mere om behandlingsmuligheder under:

Facader
Kroner
Broer

  • laan

    Vi sætter dig i centrum

    Vi sætter dig i centrum

    Vi er klar over at det kan virke uoverskueligt med en stor tandlægeregning. Derfor kan du nu låne op til 75.000 kr. kvit og frit. Med det mener vi, at der er NUL kroner i oprettelsesgebyr, NUL kroner i yderligere gebyrer og NUL kroner i rente.
    Læs mere