om-os
her-bor-vi

HER BOR VI

 

Tandlægerne i Glostrup Hovedvejen 150, 1.MF 2600 Glostrup Danmark

Telefon: +45 43 96 62 15

Velkommen hos din nye tandklinik i Glostrup

Tandlægerne i Glostrup er din tandklinik på Vestegnen. Vores dedikerede personale gør altid sit bedste for, at vores patienter får en så tryg, behagelig og professionel behandling, som overhovedet mulig.

Vi mener, at sunde og flotte tænder har stor indflydelse på livskvaliteten. Vi vil derfor gerne give mulighed for at man kan bevare sine sunde tandlægevaner og tænder gennem hele livet.

Du er altid velkommen til at kontakte tandklinikken uden for de almindelige eftersyn. Hvis du f.eks. mærker ændringer i dine tænder, så kan en hurtig behandling ofte forebygge større skader.

Vi har kunder fra hele Vestegnen og uanset om du kommer fra Brøndby, Rødovre, Albertslund eller andetsteds er det altid rejsen værd, for den effektive og professionelle behandling du vil opleve hos os.

Ring til os på tlf. 43 96 62 15
eller kontakt os her

Velkommen hos din nye tandlæge i Glostrup

aabningstider

Åbningstider

Mandag
07.30 - 16.30
Tirsdag
08.00 - 18.00
Onsdag
07.30 - 16.00
Torsdag
07.30 - 16.30
Fredag
07.30 - 16.00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Vi holder åbent mellem jul og nytår. Telefonen er åben fra kl. 07.00.

vores-klinik

Vores klinik

Vores klinik

Vores klinik

Vi er en mellemstore klinik med fem behandlingsrum. Klinikken ligger i Glostrup på Hovedvejen 150 og der er gratis parkering. Du finder os ved siden af Netto. Læs mere
udstyr-materialer

Udstyr og materialer

Teksten er på vej...

hvorfor-vaelge-os

Hvorfor vælge os?

Hvorfor vælge os?

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge os som din nye tandlæge fordi vi er et harmonisk lille team med stor ekspertise inden for alle slags tandbehandlinger. Vores klinik danner rammerne for et dynamisk og afbalanceret arbejdsmiljø med plads til humor og godt humør. Vi sætter en stor ære i at samarbejde om alt på klinikken, hvilket vi mener kommer dig til gode. Læs mere

Vores personale

“Vi glæder os til at møde dig og byder dig velkommen”

helle-peiter-andersen

1. Klinikassistent

Jeg blev færdigudannet som tandklinikassistent fra Panum Instituttet i 1992. Jeg har arbejdet hos Tandlægerne i Glostrup siden 2002. Indtil da har jeg været ansat i det private siden 1992.
For mig er det vigtigt, at patienten føler sig trygge og kan spørge ind til behandlingerne, hvis der er noget som de er i tvivl om.

Helle Peiter Andersen, 1. Klinikassistent

lisbeth-michelsen

Tandplejer

Efter mange års ansættelse hos en af Danmarks førende paradentose-specialister, har jeg tilegnet mig en stor viden og evne til at spotte mundhulelidelser, til gavn for mine patienter.

Lisbeth Michelsen, Tandplejer

zohair-azzouzi

Tandlæge

Den bedste behandling er den forebyggende, men man skal ikke fortvivle, i dag kan vi gøre utrolig meget for at vores patienter oplever gode resultater, der kan bygges videre på.

Zohair Azzouzi, Tandlæge, Medejer

malene-andersen

Specialtandlæge

Det kan godt virke lidt uoverskueligt at forholde sig til om man skal få rettet sine tænder. Men det er noget vi let kan undersøge, hvis du er i tvivl. Det er vigtig at huske, at det er ikke kun er af kosmetiske grunde vi retter dem til, det handler også om tyggeevne og slitage.

Malene Andersen, Specialtandlæge

soeren-krarup

Specialtandlæge

Man skal dele sin viden så vi sikrer det højeste niveau og den bedste kvalitet i vores behandlinger.

Søren Krarup, Specialtandlæge

kontakt-os

Har du spørgsmål?

bestil-tid

Book din tid online her!

Tandplejer

Lise-Lotte Taarnager, Tandplejer

Klinikassistent

Tina Søndergaard Poulsen, Klinikassistent