tandbehandlinger

Vi tilbyder alle
former for
behandlinger

Vi er en klinik, der tilbyder alle former for tandbehandlinger. Vi deltager derfor løbende i kurser og efteruddannelse i de bedste teknikker, materialer og metoder indenfor professionel og moderne tandpleje. Derudover har vi et tæt samarbejde med Tandlægerne Enghave Plads 6.

Det er i din egen interesse, at du får efterset dine tænder med jævne mellemrum. Hvor tit afhænger af dit individuelle behov.

Vi er et professionelt team med mange års erfaring, der står for din behandling. Vi vil i fællesskab gennemgå dine tænder, så du kan få en dybdegående rådgivning om, hvordan netop du kan passe dine tænder bedst muligt. Du vil også modtage rådgivning, om hvilke problemer der vil kunne opstå, og om hvordan disse kan afhjælpes.

Det er vigtigt at holde en god mundhygiejne. Udover den, som du selv foretager til daglig, fjerner vi selvfølgelig tandsten og kontrollerer dine lommer og tandkød, samt omgivende knogler og gummer. Det sikrer dig, at der er styr på tingene.

forebyggende-tandpleje

Forebyggende tandpleje

Forebyggende tandpleje

Når man taler om forebyggende tandpleje og sundhedsfremmende tiltag, taler man om at holde sygdom væk og opretholde sin sundhed.
Hos Tandlægerne i Glostrup, lægges fokus i høj grad på samarbejdet med patienten. Vi fokuserer på at finde det optimale resultat og de løsninger der passer den enkelte.

Læs mere 

genopbyggende-behandlinger

Genopbyggende behandlinger

Genopbyggende behandlinger

Et intakt og velfungerende tandsæt er afgørende for at kunne spise, tale, for selvværdet og i nogen grad de sociale relationer.

Dårlige forhold i munden kan i høj grad påvirke den generelle livskvalitet.

Læs mere 

kirurgiske-behandlinger

Kirurgiske behandlinger

Teksten er på vej…

kosmetiske-behandlinger

Kosmetiske behandlinger

Kosmetiske behandlinger

Kosmetisk tandpleje er behandlinger, hvis mål er at give tænderne et mere æstetisk udseende, uden der er tale om en egentlig tand- eller tandkødssygdom. Det er et område vi her på klinikken tager seriøst, da vi ved at tændernes udseende kan være et følsomt og centralt emne for mange menneskers velvære.

Læs mere 

akutbehandlinger

Akutbehandlinger

Akutbehandlinger

Der kan opstå mere eller mindre akutte tand-situationer. Nogle gange kan det være betryggende at vide hvornår, der er brug for akut behandling og hvornår det er mindre akut.

Årsager til at man har ondt, må ikke bare ignoreres. Smerter fra tænder og tandkød er IKKE normalt. Noget man skal handle på straks.

Læs mere 

tandlaegeskraek

Tandlægeskræk

Tandlægeskræk

Rigtig mange mennesker lider af tandlægeskræk. Der kan være mange forskellige årsager til, at man har angst for at sætte sig i tandlægestolen.

Her hos Tandlægerne i Glostrup er vores personale uddannet til at takle tandlægeskræk, og vi har gode erfaringer med at dæmpe angsten, ja i nogle tilfælde helt fjerne den.

Læs mere 

  • laan

    Vi sætter dig i centrum

    Vi sætter dig i centrum

    Vi er klar over at det kan virke uoverskueligt med en stor tandlægeregning. Derfor kan du nu låne op til 75.000 kr. kvit og frit. Med det mener vi, at der er NUL kroner i oprettelsesgebyr, NUL kroner i yderligere gebyrer og NUL kroner i rente.
    Læs mere