Tandlæge Albertslund
her-bor-vi

HER BOR VI

 

Tandlægerne i Glostrup Hovedvejen 150, 1.MF 2600 Glostrup Danmark

Telefon: +45 43 96 62 15

Tandlæge nær Albertslund

Leder du efter den rette tandlæge i eller nær Albertslund? Så er Tandlægerne i Glostrup det rette sted for dig. Vi har fokus på en effektiv behandling hvor du kan føle dig tryg hele vejen igennem.

Vores tandlæger er specialiseret i effektive og trygge behandlinger til alle, også hvis du døjer med tandlægeskræk eller tidligere har haft uheldige oplevelser hos tandlæger. I vores tandklinik er vores mantra, at flotte og sunde tænder har en stor indflydelse på livet. Derfor er det essentielt for os, at hjælpe dig med at opnå et bedre liv med sundere tænder.

Som din tandlæge nær Albertslund, tilbyder vi en yderst effektiv, og tryg behandling til en meget konkurrencedygtig pris. Vores professionelle team har mange års erfaring, med alle former for behandlinger, og vil kunne give dig dybdegående rådgivning om, hvordan du bedst passer på dine tænder i fremtiden. Vi deltager løbende i kurser og efteruddannelser, for at sikre vi har de bedste teknikere, og de nyeste behandlingsformer inden for moderne tandbehandlinger.

Skift tandlæge i Albertslund

Uanset om du er ved at skifte tandlæge til Albertslund, eller er ny i privat praksis, kan vi rådgive dig og få klarlagt, hvilken behandlingform der bedst passer dig, og hvad du kan gøre for at undgå fremtidige problemer med dine tænder og dit tandkød. Når du møder ind for første gang, fortrækker vi du kommer 5-10 minutter før den aftale tid, så vi kan få oprettet din journal.

Du kan finde os på Hovedvejen 150 1.MF i Glostrup

Ring til os på tlf. 43 96 62 15
eller kontakt os her

Tandlæge nær Albertslund

aabningstider

Åbningstider

Mandag
07.30 - 16.30
Tirsdag
08.00 - 18.00
Onsdag
07.30 - 16.00
Torsdag
07.30 - 16.30
Fredag
07.30 - 16.00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Vi holder åbent mellem jul og nytår. Telefonen er åben fra kl. 07.00.

bestil-tid

Book din tid online her!