tilskud-rabatter

Tilskud og rabatter

Her på klinikken arbejder vi i overensstemmelse med den aftale, der foreligger mellem Dansk Tandlægeforening og Sygesikringen. Langt de fleste behandlinger er omfattet af denne aftale. Tilskuddet fra sygesikringen fratrækkes automatisk og bliver udspecificeret på regningen.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark er der yderligere mulighed for at få tilskud. Du kan læse mere her på sygeforsikringdanmark.dk

Du kan også danne dig et overblik på vores prisliste, hvor du kan se størrelsen af tilskud fordelt over de 3 grupper fra Sygesikring Danmark:
Se vores priser her

For at få glæde af dit medlemskab af Sygeforsikring Danmark skal du blot meddele det i receptionen, så bliver dine oplysninger automatisk sendt videre.

Pensionister

Gennem § 17 i Pensionsloven kan der søges om hel eller delvis betaling fra kommunen. Fremgangsmåden er forskellig, afhængig af hvilken kommune man bor i, og tilskuddet afhænger af personlige forhold. Vi hjælper gerne med ansøgningen.

Behandlingen af voksne

Mange går regelmæssigt til tandlæge, og det er også vores anbefaling. De undersøgelser, der foretages ud over en gang om året, er billigere.

Behandlingen af børn under 16 år

Børn under 16 år, kan blive behandlet i privat praksis. Man skal selv betale en andel på 35%, og kommunen vil så betale de resterende 65%.

Behandlingen af de 16 – 17 årlige

Der er fuld valgfrihed mellem behandling i privat praksis og på kommunal klinik. Kommunen betaler ved valg af privat praksis.

Behandlingen af de 18 – 25-årige

Vi satser meget på at få denne gruppe til at gå regelmæssigt til tandlæge. Derfor er der større tilskud til de regelmæssige undersøgelser til de 18 – 25-årige, så de kan få nogle gode vaner og beholde de gode resultater, der er opnået i børne- og ungdomstandplejen.

Husk at melde afbud!

Bliver du forhindret i at møde op, gælder følgende frister for afbud, hvis du vil undgå at betale et gebyr:

Afbud via telefon – 43 96 62 15
Senest dagen før inden klokken 10.00

Afbud via mail – kontakt@tg150.dk
Mindst 2 hele arbejdsdage før.
(arbejdsdage er fra mandag til fredag)

Udeblivelse fra aftalt tid
Ved udeblivelse uden ovenstående afbud er vi desværre nødsaget til at fremsende en regning, da det er omkostningstungt at have en “tom stol”. Dette sker selvfølgelig i henhold til gældende retningslinjer fra overenskomsten med Sygesikringen Danmark.

Beløbet afhænger af, hvor lang tid du fik reserveret.

bestil-tid

Book din tid online her!

kontakt-os

Har du spørgsmål?

laan

Vi sætter dig i centrum

Vi sætter dig i centrum

Vi er klar over at det kan virke uoverskueligt med en stor tandlægeregning. Derfor kan du nu låne op til 30.000 kr. (op til kr. 60.000,- med medansøger) kvit og frit. Med det mener vi, at der er NUL kroner i oprettelsesgebyr, NUL kroner i yderligere gebyrer og NUL kroner i rente.
Læs mere