tandlaegerne-glostrup_vores-klinik

Vores klinik

Vi er en mindre klinik med to behandlingsrum. Klinikken ligger i Glostrup på Hovedvejen 150 og der er gratis parkering på Toftevej. Du finder os i smøgen mellem parkeringspladsen og Hovedvejen.
Find vej her

Klinikkens chef og medejer, Zohair Azzouzi, er specialist i behandling af paradentose, og klinikken råder desuden over dygtige og engagerede specialtandlæger og klinikassistenter.
Læs om vores personale her

Vi har et tæt samarbejde med Tandlægerne på Enghave Plads 6 i København, med mulighed for at trække på deres ekspertise.
saadan-bor-vi
Klinikken tilbyder alle former for tandbehandlinger og vi deltager løbende i kurser og efteruddannelse i de bedste teknikker, materialer og metoder indenfor professionel og moderne tandpleje.
Se behandlinger her

Udgangspunktet er altid at forebygge tandskader så du bliver hjulpet til at kunne bevare dine egne tænder længst muligt.

Vi giver dig behandlingsløsninger, som gør det muligt for dig at bevare et flot smil gennem hele livet eller få det igen, hvis du har mistet det.

Vi betragter os selv som en smertefri klinik, da vi har forståelse for, at mange er nervøse for at gå til tandlægen. Derfor følger vi altid udviklingen inden for smertefri tandpleje, og uddanner os løbende i at behandle patienterne 100% smertefrit.
Læs mere om smertefri behandling her

Alle vores medarbejdere er uddannet til at takle tandlægeskræk og vi har gode erfaringer med at dæmpe angsten ved hjælp af samtale.

Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en mail. Du kan også kigge forbi og lade os få en snak om, hvordan vi i fællesskab kan reducere (i nogle tilfælde helt fjerne) angsten for at gå til tandlæge.
Læs mere om tandlægeskræk her

Derudover giver vi alle studerende 15% rabat på alle frie ydelser. Vi ved at studietiden er en presset til rent økonomisk, så derfor giver vi en hjælpende hånd. Det er vigtigt at bevarer de sunde tandlægevaner – også i studietiden.
Læs om vores studierabat her

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge os som din nye tandlæge fordi vi er et harmonisk lille team med stor ekspertise inden for alle slags tandbehandlinger. Vores klinik danner rammerne for et dynamisk og afbalanceret arbejdsmiljø med plads til humor og godt humør. Vi sætter en stor ære i at samarbejde om alt på klinikken, hvilket vi mener kommer dig til gode.

Vi tager godt imod dig som patient og sørger for, at du får en god og behagelig oplevelse hver gang. Vi sætter altid patienten i fokus og sætter en ære i at lytte inden vi går i gang med behandlingen.

Vi drager omsorg og der er altid tid til en hånd at holde hvis det skulle behøves.

Derudover er vi meget opmærksomme på og forstående over for patienter med tandlægeskræk. Vi fokuserer altid på at skabe den tillid der skal til, for at du kan føle dig i trygge hænder hos os. Vi prøver så vidt muligt altid at oplyse om de forestående behandlinger så patienten har en god ide om hvad der skal foregå.

Kommunikation er nøglen til god tandbehandling.

Vi ser frem til at møde dig!

hvorfor-valge-osHar du spørgsmål?
Ring på tlf. 43 96 21 76
eller kontakt os herKontakt os her

her-bor-vi

HER BOR VI

Tandlægerne i Glostrup Hovedvejen 150, 1.MF 2600 Glostrup Danmark Telefon: +45 43 96 62 15

aabningstider

Åbningstider

Mandag
07.30 - 16.30
Tirsdag
08.00 - 18.00
Onsdag
07.30 - 16.00
Torsdag
07.30 - 16.30
Fredag
07.30 - 16.00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Vi holder åbent mellem jul og nytår. Telefonen er åben fra kl. 07.00.

bestil-tid

Book din tid online her!

kontakt-os

Har du spørgsmål?